Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Over mij

Tong Sja4472

‘Haal het beste uit jezelf, je kunt het!’

…roep ik al jaren…..

Werk is een belangrijk onderdeel van onze ‘zoektocht naar geluk’. Werken vanuit je kracht en passie is iets wat ik doe en wil overdragen. Als je weet wie je bent en waar je passie ligt, kan veelal ook de vertaalslag gemaakt worden naar wat je kunt en wilt. Leren focussen is dan belangrijk. Focussen op de dingen die voor jou echt van belang zijn.

Mijn persoonlijke ontwikkeling was een mooie tocht Na geproefd te hebben van werkervaringen rondom de relatie tussen management en medewerkers in diverse financiële, secretariële en P&O-settings, kwam ik er rond mijn 30e achter dat ik me meer wilde ontwikkelen op het gebied van mens, arbeid en organisatie.

De jaren hierna heb ik diverse studies afgerond en mezelf doorontwikkeld op persoonlijk en professioneel vlak. Door mijn jarenlange ervaring van werken in en met teams, werken naast en voor management en mijn passie voor de mens ben ik in 2014 Vulkaan Coaching en Advies gestart.

Vanuit Vulkaan Coaching en Advies, adviseer, coach en help ik vanuit mijn eigen kracht anderen in hun kracht te zetten. Stimuleer ik de ontwikkeling van mens en organisatie en werk ik vanuit mijn eigen passie: de mens in al haar puurheid.

Voor meer informatie over mij