Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Sollicitatie

Vulkaan_icon_sollicitatieEen nieuwe baan vinden na een ontslag, reorganisatie of gewoon omdat je toe bent aan een volgende stap in je carrière, valt niet mee. Het aanbod op de arbeidsmarkt is groot en het aantal vacatures beperkt. In welke organisatie pas jij en op welke plek komen jouw talenten tot hun recht?

De volgende vragen spelen door je hoofd:

Solliciteer ik op de juiste wijze? Pak ik de kansen die voorbij komen? Hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief? Hoe kan ik een sollicitatiegesprek praktisch oefenen ? Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek? Is mijn CV nog wel van deze tijd? Hoe kom ik over in een gesprek? Social Media, hoe gebruik ik dat? LinkedIn wat kan en moet ik ermee? Netwerken, hoe doe ik dat? Elevator Pitch, wat vertel ik niet en juist wel?

Je ziet een vacature en weet zeker dat je de juiste persoon voor die baan bent. Toch twijfel je over de meest succesvolle aanpak. Waar moet je op focussen om werk te vinden?

Afhankelijk van jouw specifieke vraag gaan we aan de slag. Heel praktisch kijken we wat je nodig hebt. Ik begeleid jou in je proces richting de arbeidsmarkt.

Ik bied individuele coaching en begeleid je naar de organisatie en de baan die bij je passen.

Wil je meer informatie, neem dan contact met me op!

NEEM CONTACT OP