Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Coaching

Vulkaan_icon_coachingBehoefte aan persoonlijke ontwikkeling is niet meer weg te denken in deze tijd. Coaching helpt daarbij.

De maatschappij en alles er omheen verandert in rap tempo. Thuis en op het werk zijn er veranderingen die je nauwelijks bij kunt houden. Constant worden keuzes gevraagd. Hoe doe je dat? Hoe zorg je dat je zelf de regie houdt? Hoe houd je focus?

Ik bied coaching aan voor jou, je team of je medewerkers om te dealen met wat er is: stagnatie in de loopbaan, persoonlijke issues die groei in de weg staan of andere hobbels in de weg die privé of zakelijk het functioneren belemmeren. Het resultaat van de coaching is persoonlijke groei waardoor balans en beweging ontstaan.

Vijf coachingsopties:

1. Individuele coaching

Tijdens de individuele coaching werken we aan de vraag die er op dat moment speelt. Gemiddeld zijn er vijf gesprekken nodig van 1,5 uur. Afhankelijk van jouw vraag kunnen meer of minder gesprekken nodig zijn. Elk coachingstraject is maatwerk. Het doel is om je op weg te helpen met jouw specifieke vraag, zodat je na het coachingstraject met vertrouwen verder kunt.

2. Management coaching

Ieder team heeft een coach, zo werkt dit al jaren in de sportwereld. Ook in organisaties en bedrijven is coaching niet meer weg te denken. Veel managers hebben tegenwoordig een coach, omdat persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie gewaardeerd wordt en bijdraagt aan een beter functioneren als manager en mens. Samen kijken we waar behoefte aan is. Vervolgens gaan we aan de slag met dat wat voor jou van belang is. Elk coachingstraject betekent maatwerk en is gericht op jouw persoonlijke doelen.

3. Teamcoaching

Werkt je team effectief samen? Is je team wel productief? Weet jij als leidinggevende welk talent iedere medewerker heeft? Zet je deze talenten en bijbehorende kwaliteiten wel optimaal in. Het succes van een organisatie hangt af van de kwaliteit van de medewerkers en de focus die zij heeft. We gaan samen aan de slag om te zorgen dat jouw team effectief samenwerkt en groeit. Elke teamcoachingstraject is maatwerk. Het resultaat is de gestelde doelen te bereiken binnen de vooraf afgesproken termijn.

4. E-coaching

Online coaching is een vorm van coaching die sterk in opkomst is. Heb je het druk of ben je nog niet klaar voor face-to-face gesprekken, denk dan aan online coaching. De perfecte en efficiënte oplossing. Ik geef je wekelijks opdrachten, zodat je in de praktijk kunt werken aan jouw specifieke vraag. Online krijg je feedback op je aanpak en vorderingen. De coaching gaat via e-mail.

5. Loopbaancoaching

Wil je gecoacht worden op het gebied van je loopbaan. Wil je antwoord op de vragen, Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Pak ik de kansen die voorbij komen? Haal ik alles uit mijn talenten? Klik dan hier.

Maak nu een afspraak voor een (persoonlijke) intake:

NEEM CONTACT OP